- 0017 021 0916
- info@AriyaRice.com
- شنبه تا جمعه 8:00 تا 22:00
شالیزارهای دورود بیشتر زیر کشت برنج علی کاظمی میرود. زیرا زودرستر از دیگر انواع کیفی برنج است.
برنج به سرما حساس است و با سرد شدن هوا خوشههای آن بدون بار خشک میشوند و به ثمر نمینشیند در شهرستان دورود باید بذری انتخاب شود که کاشت، داشت و برداشت آن در فصل گرما کامل شود و چون در این منطقه فصل گرما کوتاه است برای همین زودرس بودن بذر اهمیت مییابد. بنابراین در حال حاضر بهترین انتخاب با توجه به شرایط جوی برنج علی کاظمی است.
برنج علی کاظمی اگر چه یک برنج مجلسی به شمار میرود اما خیلی از افراد برای مصرف روزمره خود آن را به سایر برنجها ترجیح میدهند؛ زیرا نسبت به رقیبهای خود ارزانتر است 🙂 .
علی کاظمی نام یک کشاورز از دیار گیلان است که بذر برنج علی کاظمی را از سایر بذرهای مزرعه خویش تشخیص داد آنها را جدا کرد تکثیر کرد و گونه ای نو از برنج گیلان را با نام خود به ثبت رسانید.
برنج دورود از برنجهای شمال عطر و طعم بهتری دارد و علت آن شاید این باشد که شالیزارهای برنج شمال سالهای بسیار بیشتری نسبت به شالیزارهای دورود زیر کشت برنج بوده است.
برنج علی کاظمی دورود کیفیت و عطر و طعم بهتری از همتای شمالی خود دارد و از انواع محبوب برنج دورود است.
قیمت برنج نیز مانند سایر اقلام خوراکی همواره در حال نوسان است. با توجه به اینکه برنج علی کاظمی یکی از انواع برنج ایرانی مرغوب است نرخ آن نسبت به سایر برنجهای ایرانی خوب مناسبتر است.
© 2022 All rights reserved
Made with ❤ with Soleymani Sana